Privé-sauna complex

Het privé-sauna complex staat garant voor genieten in een stijlvol & zeer ruim kader. Heeft u even genoeg van al die stress, loopt u uzelf even voorbij? Kom genieten en ga weer stressloos buiten!

Bodyzone is een uiterst ruim complex waar u zowel in de winter als in de zomer terecht kan. (binnenzwembad, buitenterras met eiken bijgebouw met jacuzzi …).

Plezier gegarandeerd!

Ons professioneel en vriendelijk team staat klaar voor u!
Saunacomplex Hasselt

Privé-sauna

Vlakbij het bruisende stadscentrum van Hasselt kunt u Bodyzone en zijn exclusief privé-saunacomplex ontdekken. In ons complex kunt u met 2 tot 10 personen even ontsnappen aan de drukte van alle dagen en gezellig genieten in een sfeervolle omgeving.

Vlarem gekeurde welness
Rust is de leidraad doorheen gans het gebeuren. Je kan hier gebruik maken van een deugddoende sauna, hamam (stoomcabine), jacuzzi, een zeer groot binnenzwembad (10m x 4m), relaxruimtes binnen en buiten, regendouches en dit alles in een exclusief kader.

Ons volledig complex is natuurlijk conform met de Vlarem wetgeving, wat u garandeert dat zowel de waterkwaliteit als de omgeving aan alle hygiënische regels voldoet!

Binnenzwembad

De blikvanger van ons wellness-center is zonder twijfel ons ruime binnenzwembad (10m x 4m).

Het water heeft een aangename temperatuur van 30°C.

Of u nu wilt zwemmen of relaxen … genieten zult u!

Relaxruimten

Wat is er zaliger dan na een deugdoende sauna even lekker onspannen uit te rusten? Op de ergonomische ligbedden ligt u zo lekker dat het moeilijk is er nog uit te komen. Een goed moment voor een leuk babbeltje in een aangename sfeer. Er is een relaxruimte voorzien naast het zwembad en naast de panoramische sauna.
Binnenzwembad Hasselt

Jacuzzi

Bubbel de bubbel de bubbel. Lekker warm in een romantisch eiken bijgebouw bubbelen. Zalig niets doen en ontspannen. Wie geniet er nu niet van een hydrojet-massage?!

Hamam / stoomcabine

Het grote verschil met de traditionele sauna is de temperatuur en de luchtvochtigheid. De temperatuur komt niet hoger dan 48°C, terwijl de luchtvochtigheid meer dan 80% bedraagt. Door te transpireren zuivert u het lichaam en de huid. Door het afkoelingsproces na het transpireren stimuleert u de bloedsomloop. Het vochtverlies vult u aan door voldoende te drinken.

De geur die gebruikt wordt in de stoomcabine is eucalyptus. Dit is goed voor de luchtwegen. Het inhaleren van deze bijzondere lucht is een verfrissende ervaring.
Sauna Hasselt

Regendouches

Net alsof u in een warme regenbui terecht komt! Met de 2 aanwezige regendouches kan u na een heerlijke wellness-sessie u lekker weer verfrissen om er stressloos weer tegenaan te gaan. Het leven lacht je toe!

Buitenterras

Wat kan het goed doen om even een frisse neus te nemen. Buiten staat een tuinset ter beschikking om even in de buitenlucht tot rust te komen.
Welness Hasselt

Sauna

Hot hot sauna. Door het gebruik van een sauna kunt u uw lichaam trainen, uw vochtreserves worden ververst en uw weerstand verhoogt. Uw lichaam is ontspannen en uw geest komt tot rust. Onze sauna is panoramisch, waardoor het extra leuk is dat u fijn door het glas de rest van het complex kan bekijken.

Ontspan- & eetruimte

Even zin in wat lekkers?! In de minibar staan er steeds verschillende frisdranken ter beschikking, evenals, champagne, cava, hugo, bier,… Ook kaasblokjes, salamiblokjes, … kunt u hier nemen. Liever zin in warme party-snacks? Deze kunnen à la minute besteld worden met de binnenhuistelefoon. Alles wat u verbruikt wordt bij vertrek afgerekend. Geniet & laat het smaken!
Welness Hasselt

Onze last-minutes

Wij ontvangen u graag in ons saunacomplex of in onze afslankstudio. Bekijk nu de Last-minutes van Body zone!
Logo Bodyzone

Contact

Kempische Steenweg 365
3500 HASSELT
BELGIE

Tel: 011/273 372
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media

Openingsuren

AFSLANKSTUDIO
ma, dins, don: 9-12 en 14-19
vrij: 9-12 en 14-17
Woe, zat en zon: gesloten

SAUNA COMPLEX
Elke dag geopend.
Enkel na telefonische reservatie

Copyright © Bodyzone.be
Website by It’s me